Stories

KLAYMETA’s Nya Spel Lansering

KLAYMETA meddelade precis att den fullständiga releasen av sitt spel kommer att ske under det första kvartalet 2023. Om du är ett fan av MMORPGs och NFT:er så är detta ett spel att kolla in.
KLAYMETA’s Nya Spel Lansering
Du läser:  
KLAYMETA’s Nya Spel Lansering

KLAYMETA’s spellansering är runt hörnet.

[Sponsrat inlägg från KLEYMETA]

Det officiella KLAYMETA spelet meddelade just att den fullständiga releasen kommer att ske under det första kvartalet 2023. Om du är ett fan av MMORPGs är detta något du inte vill missa. KLAYMETA förväntas vara kärleksbarnet till en NFT Metaverse-plattform, och MMORPG-egenskaperna som vi alla känner till och älskar. Spelet har varit under utveckling i över ett år, med regelbundna uppdateringar och funktioner som släpps för att hålla spelgemenskapen hypad och intresserad.

Mer om KLAYMETA

KLAYMETA är ett NFT-plattforms och Metaverse MMORPG-spel som planerar att inleda den nya tiden med sin innovativa "play-and-earn"-metod. Byggt på block 76 267 058 av Klaytn-kedjan, med avsikt att bygga en brygga mellan den traditionella spelvärlden och Web3.

Spelare kan tjäna NFT:er och diverse belöningar när de avancerar genom olika nivåer i spelet. Man kan även använda KLAYMETAs interna NFT-plattform till att köpa, sälja och konvertera tokens till tillgångar i spelet med deras utility token $META. Plattformen möjliggör även för mindre blockkedje-spelplattformar att experimentera med krypto och NFT:er för möjligheten att dra nytta av KLAYMETA-plattformen.

KLAYMETAs vision är att skapa ett ekosystem där spelare och utvecklare kan frodas med sin spelcentrerade och gemenskapsorienterad model.

Hur förhåller sig KLAYMETA mot liknande blockchain spel inom MMORPG segmentet?

KLAYMETA VS. Axie Infinity

KLAYMETA skiljer sig från exempelvis Axie Infinity genom:

  • Brett utbud av utrustningar för att avancera din Avatar med (8 set av utrustning per klass)
  • 5 olika klasser (40 olika set över de 5 olika klasserna)
  • Olika element-egenskaper

Dessa funktioner möjliggör och leder till att du kan använda dig av tusentals unika Avatarer i spelet. KLAYMETAs unika “play-and-earn”-funktion uppmuntrar spelare att fortgå igenom spelet med ekonomiska belöningar. Teamet uppnår detta genom att integrera $META, den ursprungliga ERC20 utility tokenen för KLAYMETA, i spelets ekonomi. Spelare kan använda $META för att köpa föremål i spelet, konvertera NFT:er och mer.

När det kommer till självaste spelet skiljer sig KLAYMETA från Axie Infinity. Till skillnad från Axie Infinitys fokus på insamling och hantering av varelser så är KLAYMETA designat som ett fullfjädrat MMORPG-spel med en expansiv värld att utforska, uppdrag att slutföra och spelare att besegra. Dessutom så innefattar spelet möjligheten att spela spelare-mot-spelare (PvP) för dem som vill testa sina färdigheter gentemot andra spelare.

Senast Rapporterade Uppdateringarna

3D Avatar ("Tanks")

KLAYMETA teamet har klargjort skapandet av 3D avatarer för Tank-klassen. Byggandet fortgår för andra klasser beträffande 3D-resurser för Avatarer.

PvP Arena design

Arenan kommer att vara den huvudsakliga platsen för hårda slag och strider mellan 3D Avatarer i KLAYMETA-spelet. Arenan har varit ett omtalat ämne inom gemenskapen efter att en bild av spelet inkluderats i utvecklingsrapporten från September.

Ytterligare Utvecklingar

Utvecklarna skapar för tillfället in-game-element som GAME UI, Avatar-statistik, status (stun, slow, evasion) organiserad av skills och produktionssystemet.

KLAYMETA har signerat ett strategiskt affärsavtal med Neopin. Utbytet mellan de två företagen håller för tillfället på att färdigställas. När den tekniska aspekten av arbetet är klart så kommer spelare att bli upplysta.

Förberedd för Take-Off: 

Allteftersom lanseringsdagen närmar sig, så är KLAYMETA teamet allt mer fokuserade på att förbereda spelplattformen och gemenskapen för en tillströmning av nya spelare. Teamet arbetar också för att öka marknadsföringsinsattserna för att försäkra att alla känner till denna mycket efterlängtade lansering. 

Innan den officiella lanseringen så ligger KLAYMETAs fokus på följande nyckelfunktioner:

Optimering av skills,

Uppgraderat interface och avatarer,

Fullt interaktiva PVE-lägen.

Tills dess, nyttjar gemenskapen de unika funktioner som redan släppts, som exempelvis fusion (MMORPG mekanismer, men med krypto).

Förbered dig inför lanseringsdagen genom att: 

Följa @KLAYMETA på Twitter.

Gå med i Discord gemenskapen.

Gå med i Telegram kanalen.

Och medan du väntar på den stora lanseringsdagen, spana in deras live funktioner som Metaquest and Adventure game modes.

Avslutande Ord

Spelcommunityt har länge förutsett KLAYMETA som en del av den naturliga utvecklingen av MMORPG-spel, vilket tar detta spelläge till blockkedjan för att skörda verklige belöningar.  Teamet är investerade och engageade i spelarupplevelsen och att det skapar tillfredsställelse, samt leverear ett spel som alla typer av spelar kan uppskatta.

Förbered dig för detta storskaliga event med lanseringsdatumet runt hörnet. 

[Sponsrat inlägg från KLEYMETA]